Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1707
Название: Гендерна освіта і виховання студентської молоді в процесі соціалізації: теорія та практика : монографія. - 2013.
Авторы: Харченко, С. Я.
Гришак, С. М.
Шабаєва, Н. С.
Дата публикации: 25-ноя-2013
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглядаються проблеми гендерної освіти та виховання студентської молоді в процесі соціалізації. Автори докладно висвітлюють сутність ідеї гендерної рівності як теоретичної основи навчально-виховної діяльності, аналізують реальні уявлення студентів щодо рівності статей, висувають концептуальні положення щодо конструювання педагогічних умов освіти та виховання студентів у гендерному аспекті та їх реалізації на основі гендерного підходу.
Описание: Харченко, С. Я. Гендерна освіта і виховання студентської молоді в процесі соціалізації: теорія та практика : монографія / С. Я. Харченко ; С. М. Гришак, Н. С. Шабаєва; М-во освіти і науки України [та ін.]. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 291 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1707
Располагается в коллекциях:Научные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M.pdf1,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.