Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1745
Название: Участь китайців у революційних подіях на території України у 1917–1921 рр. : курс лекцій для студ. вищ. навч. закл. спец. «Історія». - 2013.
Авторы: Карпенко, М. М.
Дата публикации: 13-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): У запропонованому навчальному посібнику подано лекції та інші матеріали, корисні під час підготовки студентів за спеціальністю «Історія». Лекції будуються згідно з авторською концепцією висвітлення проблем становлення радянського суспільства у СРСР у ХХ ст. Матеріали допоможуть студентам ознайомитися з лекційним курсом, краще підготуватись до практичних занять, організувати самостійну роботу, оволодіти термінологією даного курсу, а також доповнити та систематизувати знання з історії міжнаціональних відносин та міжнародних проблем у світі. Для студентів гуманітарних спеціальностей вищих навчальних закладів, істориків, політологів, широкого кола читачів.
Описание: Карпенко, М. М. Участь китайців у революційних подіях на території України у 1917-1921 рр. : курс лекцій для студ. вищ. навч. закл. спец. "Історія" / М. М. Карпенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 132 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1745
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Karpenko.pdf888,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.