Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1747
Название: Методичні рекомендації з написання курсових, дипломних і магістерських робіт : метод. рек. для студ. спец. «Історія», «Країнознавство» і «Міжнародні відносини». - 2013.
Авторы: Ласкавий, Д. В.
Ключевые слова: методические рекомендации
Дата публикации: 13-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): У запропонованому виданні представлені методичні рекомендації з написання курсових, дипломних і магістерських робіт студентами спеціальностей «Історія», «Країнознавство» і «Міжнародні відносини». Лаконічно та зрозуміло роз’яснюється зміст основних термінів і понять, чітко і ясно визначено уніфіковану структуру всіх типів робіт. У запропонованих методичних рекомендаціях також наведені приклади оформлення титульної сторінки і додатків, джерел і літератури; складання плану (змісту); написання вступу та висновків. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Історія», «Країнознавство». «Міжнародні відносини».
Описание: Ласкавий, Д. В. Методичні рекомендації з написання курсових, дипломних і магістерських робіт : для студ. спеціальностей "Історія", "Країнознавство"і "Міжнар. відносини" / Д. В. Ласкавий ; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 82 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1747
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Laskaviy_m.pdf677,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.