Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1778
Название: Інформатизація вищої фізкультурної освіти: стан та перспективи : колективна монографія. - 2012.
Авторы: Драгнєв, Ю. В.
Єрмаков, С. С.
Чекунов, М. В.
Дата публикации: 17-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): Колективна монографія є науковим продуктом виконання науково-дослідної роботи за темою „Теорія і методика застосування інформаційних технологій у професійній підготовці майбутніх фахівців з фізичної культури і основ здоров’я в умовах неперервної освіти” (ДРН 0110U000756). У матеріалах монографії представлено наукове дослідження різних теоретичних та практичних аспектів застосування інформаційних технологій у фаховій підготовці майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформатизації вищої фізкультурної освіти інформаційно-освітнього простору України. Монографію призначено для студентів вишів, викладачів й учителів фізичного виховання, науковців з питань інформатизації навчального процесу.
Описание: Драгнєв, Ю. В. Інформатизація вищої фізкультурної освіти: стан та перспективи : колективна монографія / Ю. В. Драгнєв ; С. С. Єрмаков, М. В. Чекунов; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Ін-т фіз. виховання і спорту. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2012. – 202 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1778
Располагается в коллекциях:Научные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Km.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.