Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1783
Название: Експериментальна програма спецкурсу „Інформатизація вищої фізкультурної освіти” (Проект). - 2013.
Авторы: Драгнєв, Ю. В.
Дата публикации: 17-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): Необхідність впровадження даного спецкурсу в навчальний процес майбутнього вчителя фізичної культури визначається тим, що він реалізує виконання науково-дослідної роботи кафедри теорії і методики фізичного виховання Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка з теми: „Теорія і методика застосування інформаційних технологій у професійній підготовці майбутніх фахівців з фізичної культури і основ здоров’я в умовах неперервної освіти” (Державний реєстраційний номер 0110U000756). У рамках виконання докторської дисертації на тему „Теоретичні та методичні засади професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційного простору” даний спецкурс призначено для розглядання сучасної вищої фізкультурної освіти в Україні в контексті теоретико-методологічних перетворень в умовах інформаційно-освітнього простору інформаційного суспільства. Впровадження спецкурсу здійснюється на спеціальності „Фізичне виховання” денної форми навчання за напрямом підготовки 6.010201 галузі знань 0102 „Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини” освітнього рівня (базова вища освіта) ОКР бакалавр. Спецкурс призначено студентам, викладачам, аспірантам, докторантам в межах проведення дослідно-експериментальної роботи в галузі знань 0102 „Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини”.
Описание: Драгнєв, Ю. В. Експериментальна програма спецкурсу "Інформатизація вищої фізкультурної освіти" (проект) : навч. програма для студ. напряму підготовки 6.010201 галузі знань 0102 "Фіз. виховання, спорт і здоров'я людини" освітнього рівня (базова вища освіта) ОКР "бакалавр" / Ю. В. Драгнєв. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 35 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1783
Располагается в коллекциях:Програмно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S3.pdf373,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.