Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2124
Название: Підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств. - 2016.
Авторы: Коцупатрий, М. М.
Ільїн, В. Ю.
Ільїна, О. В.
Ключевые слова: монография
Дата публикации: 15-мар-2018
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено наукові засади забезпечення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції. Обґрунтовано науково-методичні засади організації ефективного виробництва сільськогосподарської продукції. Визначено вплив інвестиції на інноваційний конкурентоспроможний розвиток аграрних підприємств. Розроблено методику оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Проведена оцінка конкурентоспроможності продукції на рівні аграрних підприємств. Надані рекомендації з питань оптимізації розмірів аграрних формувань та виробничих підрозділів з урахуванням їх спеціалізації і особливостей природно- економічних зон. Розроблено методику прогнозування і планування розвитку галузей рослинництва і тваринництва на короткострокову, середньострокову і довгострокову перспективу. Надана економічна оцінка конкурентоспроможності аграрних підприємств. Розроблені організаційно-економічні заходи забезпечення потреби внутрішнього і зовнішнього ринку в продукції рослинництва і тваринництва. Визначено рівень продуктивності і ефективності використання комплексу вітчизняних і зарубіжних машин при вирощуванні різних сільськогосподарських культур з урахуванням зональних особливостей. Розроблені пропозиції з підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств. Представлено прогноз розвитку аграрного сектору на короткострокову, середньострокову і довгострокову перспективу. Надані пропозиції з підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції рослинництва і тваринництва в аграрних підприємствах, фермерських і особистих селянських господарствах. Визначені шляхи підвищення ефективності і конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Розрахована на спеціалістів сільського господарства, науковців, викладачів вищих і середніх навчальних заходів, аспірантів, студентів.
Описание: Коцупатрий М. М.,Ільїн В. Ю., Ільїна О. В. Підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств: монографія / М.М. Коцупатрий, В.Ю. Ільїн, О.В. Ільїна – К.: КНЕУ, 2016. – 408 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2124
Располагается в коллекциях:Научные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
216-17_m.pdf4,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.