Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2125
Название: Конкурентоспроможність аграрних підприємств на інвестиційно-інноваційних засадах в умовах глобалізації. - 2016.
Авторы: Ільїн, В. Ю.
Ільїна, О. В.
Ключевые слова: монография
Дата публикации: 15-мар-2018
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено теоретичні, методологічні та практичні основи конкурентоспроможності аграрних підприємств в умовах глобалізації. Визначено сутність категорій „конкурентоспроможність аграрного підприємства”, як інтегрального атрибуту конкурентоспроможності виробленої продукції, ресурсного потенціалу, організаційного потенціалу та системи менеджменту, інформаційно-маркетингових і комунікаційних зв’язків підприємства. Обґрунтовано сутнісно-змістовне наповнення поняття „конкурентоспроможність аграрного підприємства в умовах глобалізації” як спроможність аграрного підприємства пристосовуватися до світових та національного ринків шляхом адаптації до комбінованого й рекомбінованого глобального конкурентного середовища. Запропоновано методику оцінювання конкурентоспроможності аграрного підприємства, що базується на його перевагах порівняно з наявними у галузі й потенційними конкурентами та залежить від рівня конкуренції і вхідних бар’єрів входження у галузь, продуктивного використання залучених у виробництво конкурентних ресурсів, які забезпечують конкурентні властивості складників конкурентоспроможності загалом, а також від загальної конкурентоспроможності галузі та країни. Розроблено організаційно-економічний механізм адаптації аграрних формувань до трансформаційних змін світової економіки, що передбачає модернізацію матеріально- технічної бази, підвищення ролі регіонального розвитку виробничої та соціальної інфраструктури й інтеграційних процесів, оптимальне розміщення виробництва певних видів продукції, визначення напрямів та форм спеціалізації, розмірів, організаційної структури підприємств, розвитку інтеграційних та інноваційно-інвестиційних процесів. Розрахована на спеціалістів сільського господарства, науковців, викладачів вищих і середніх навчальних заходів, аспірантів, студентів.
Описание: Ільїн В. Ю., Ільїна О. В. Конкурентоспроможність аграрних підприємств на інвестиційно-інноваційних засадах в умовах глобалізації: монографія / В.Ю. Ільїн, О.В. Ільїна – К.: ННЦ „ІАЕ”, 2016. – 497 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2125
Располагается в коллекциях:Научные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
217-17_m.pdf4,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.