Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2764
Название: English for Humanities : навч. посіб. для вивчення курсу «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студ. гуманітарних спец. вищ. навч. закл. - 2010.
Авторы: Максименко, Л. Г.
Перова, С. В.
Ігнатова, О. В.
Дата публикации: 8-дек-2016
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник побудовано відповідно до вимог програми з вивчення англійської мови студентами немовних факультетів вищих навчальних закладів. Структура і зміст роботи спрямовані на розвиток іншомовної комунікативної та міжкультурнгої компетенцій, загальних навичок критичного мислення, вирішення проблем, презентації ідей тощо, що відповідає сучасним вимогам до спеціаліста гуманітарного напрямку. Раціональній організації роботи сприятимуть уміщені в посібнику типові для сучасної англійської мови тексти, вправи, граматичний довідник, контрольні питання та завдання для самостійної роботи студентів. Розраховано на студентів та викладачів гуманітарних спеціальностей.
Описание: English for Humanities : навч. посіб. для вивчення курсу «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студ. гуманітарних спец. вищ. навч. закл. / Л. Г. Максименко, С. В. Перова, О. В. Ігнатова. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2010. – 249 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2764
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
maksimenko.pdf2,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.