Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2769
Название: English for Historians (Англійська для істориків) : навч. посіб. для вивчення курсу „Англійська мова за професійним спрямуванням” для студ. спец. „Історія” вищ. навч. закл. - 2011.
Авторы: Некрутенко, О. Б.
Дата публикации: 9-дек-2016
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику наведено автентичні тексти, спрямовані на вдосконалення вмінь і навичок читання й перекладу текстів за фахом та розширення фахової лексики з метою вдосконалення комунікативних умінь студентів. Навчальний посібник побудовано відповідно до вимог програми з вивчення англійської мови студентами немовних факультетів вищих навчальних закладів. Структура і зміст роботи спрямовані на розвиток іншомовної комунікативної та міжкультурної компетенцій, загальних навичок критичного мислення, вирішення проблем, презентації ідей тощо, що відповідає сучасним вимогам до спеціаліста гуманітарного напрямку. Посібник адресовано студентам-історикам І – ІІ курсів, які вивчають англійську мову за професійним спрямуванням.
Описание: English for Historians (Англійська для істориків) : навч. посіб. для вивчення курсу „Англійська мова за професійним спрямуванням” для студ. спец. „Історія” вищ. навч. закл. / О. Б. Некрутенко, Є. М. Санченко ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. – 192 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2769
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nekrutenko_u.pdf12,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.