Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2772
Название: English for Advertisers. - 2010.
Авторы: Романовська, Н. І.
Сазонова, Є. О.
Ключевые слова: учебное пособие
Дата публикации: 3-мар-2013
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник містить автентичні тести, а також розроблені до них лексико-граматичні вправи, спрямовані на вдосконалення вмінь та навичок читання й перекладу текстів за фахом та розширення фахової лексики з метою вдосконалення комунікативних умінь студентів. Пропонований матеріал та завдання активізують пізнавальну та творчу діяльність студентів, спонукають їх до участі в дискусіях, форумах, проектних роботах. Адресовано студентам I - ІІ курсів спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» вищих навчальних закладів.
Описание: Романовська Н. І., Сазонова Є. О. English for Advertisers : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Наталія Ігорівна Романовська, Євгенія Олександрівна Сазонова; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2010. – 192 с. – англ. мовою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2772
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
English for Advertisers.pdf38,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.