Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/885
Название: Нова історія міжнародних відносин країн Азії та Африки : метод. рек. до самостійної роботи для студ. спец. „Міжнародні відносини” та „Країнознавство” вищ. навч. закл. - 2012.
Авторы: Савенков, В. В.
Дата публикации: 25-сен-2013
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни „Нова історія міжнародних відносин країн Азії та Африки” структуровано відповідно до розділів робочої програми курсу „Нова історія міжнародних відносин країн Азії та Африки” кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. У методичних рекомендаціях подано зміст навчального матеріалу, теми лекційних та семінарських занять, питання для підготовки до модульних контрольних робіт, завдання для самостійної роботи студентів, список рекомендованих джерел та літератури, основні дати, глосарій, критерії оцінювання роботи студентів за модульно-рейтинговою технологією ECTS. Рекомендації призначено для студентів денної форми навчання напрямів підготовки 6.030205 „Країнознавство”, та 6.030201 „Міжнародні відносини”, галузь знань 0302 „Міжнародні відносини” вищих навчальних закладів, учителів історії загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, усіх, хто цікавиться історією міжнародних відносин країн афро-азіатського регіону.
Описание: Савенков, В. В. Нова історія міжнародних відносин країн Азії та Африки : метод. рек. до самост. роботи для студ. спец. "Міжнар. відносини" та "Країнознавство" вищ. навч. закл. / В. В. Савенков ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2012. – 253 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/885
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR.pdf1,81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.