Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1777
Название: Професійний розвиток майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору: теорія та практика : монографія. - 2013.
Авторы: Драгнев, Ю. В. Драгнєв, Ю. В.
Дата публикации: 17-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): У монографії представлено теоретичні й методичні засади професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору. Розглянуто професійний розвиток майбутнього вчителя фізичної культури й у неперервній освіті, й у неперервному навчанні в інформаційному суспільстві; визначено, що підвищення якості вищої фізкультурної освіти в інформаційному суспільстві зумовлено інформаційною підготовленістю майбутнього вчителя фізичної культури та професорсько-викладацького складу вишу. У ході дослідження було створено педагогічну систему професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору. Визначено, що в сучасній вищій фізкультурній освіті особисто орієнтоване навчання майбутнього вчителя фізичної культури є одним з головних чинників професійного розвитку в умовах інформаційно-освітнього простору. Книгу призначено для студентів вишів фізичної культури, викладачів і вчителів фізичного виховання, науковців з питань інформатизації навчального процесу.
Описание: Драгнєв, Ю. В. Професійний розвиток майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору: теорія та практика : монографія / Ю. В. Драгнєв ; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 476 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1777
Располагается в коллекциях:Научные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DR.pdf2,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.