Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1736
Название: Методичні рекомендації до організації і змісту переддипломної практики, написання, оформлення та захисту дипломної роботи спеціаліста для студ. освітньо- кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спец. 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форм навчання. - 2013.
Ключевые слова: методические рекомендации
Дата публикации: 12-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено процедуру організації переддипломної практики, вимоги до оформлення дипломних робіт, порядок їх підготовки до захисту, критерії оцінювання та додатки, в яких наводяться зразки оформлення титульної сторінки, змісту, списку літератури, відгуку наукового керівника та орієнтовна тематика дипломних робіт. Призначено для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форм навчання.
Описание: Методичні рекомендації до організації і змісту переддипломної практики, написання, оформлення та захисту дипломної роботи спеціаліста : для студ. освітньо-кваліфікац. рівня "спеціаліст" зі спеціальності 7.03060101 "Менеджмент організацій і адміністрування" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Ю. З. Драчук, Є. О. Снітко, Т. В. Проказа [та ін.]. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 75 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1736
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Drachuk U.pdf536,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.