Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/1750
Название: Цивільне право України : навч. посіб для студ. вищ. навч. закл. - 2013.
Авторы: Бублик, О. І.
Дата публикации: 13-дек-2013
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до вимог модульно- рейтингової системи навчання у вищому навчальному закладі. До змісту посібника включено робочу програму курсу, текст лекцій, теми семінарських занять та питання до них, список літератури до кожної теми, запитання та тестові завдання до модульного контролю, тематика рефератів, словник цивільно-правових термінів і понять. Висвітлено цивільно-правові інститути загальної частини цивільного права, у тому числі й ті, що сформувалися у період ринкових реформ в Україні. Видання призначене для студентів вищих навчальних закладів та всіх тих, хто цікавиться цивільно-правовими проблемами.
Описание: Бублик, О. І. Цивільне право України : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Бублик ; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. політології та правознавства. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 226 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/1750
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bublik.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.