Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2163
Название: Історія цивілізацій Сходу періодів традиційного розвитку (межа IV і ІІІ тисячоліть до н. е. – середина XVIII століття). - 2013.
Авторы: Крюков, В. Г.
Дата публикации: 26-мая-2014
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до вимог навчання у вищих навчальних закладів України. До змісту посібника включено тексти навчального матеріалу, завдання для самостійної роботи, завдання для самоконтролю студентів, тестові завдання та теми доповідей студентів до “Днів науки”. Висвітлені теоретичні проблеми навчального курсу “Історія світових цивілізацій” та розглянуті конкретні історичні явища та події, що являють собою відображення цивілізаційної еволюції східних суспільств озна- ченої історичної доби, що тривала з кінця IV тис. до н. е. до середини XVIII ст. Видання призначене для студентів вищих навчальних закладів та всіх тих, хто цікавиться історією світових цивілізацій.
Описание: Крюков, В. Г. Історія цивілізацій Сходу періодів традиційного розвитку (межа IV і III тисячоліть до н.е. - середина XVIII століття) : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Крюков ; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. всесвіт. історії та міжнар. відносин. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 192 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2163
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Np.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.