Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2630
Название: Сучасні економічні системи : курс лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. з напряму підготовки „Маркетинг” і „Прикладна статистика”. - 2014.
Авторы: Чеботарьова Н. М.
Дата публикации: 17-дек-2015
Краткий осмотр (реферат): У курсі лекцій в контексті економічної компаративістики висвітлено питання теорії таі практики розвитку та функціонування сучасних економічних систем. Основна увага приділена порівняльному аналізу концепцій постіндустріалізму, постмодернізму, системних трансформацій та соціально-економічних наслідків їх впровадження. Курс лекцій рекомендований для самостійної роботи студентів галузі знань „Економіка та підприємництво”, а також усім, кого цікавлять проблеми становлення та розвитку сучасних економічних систем.
Описание: Чеботарьова, Н. М. Сучасні економічні системи : курс лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання напряму підготовки "Маркетинг" і "Прикладна статистика" / Н. М. Чеботарьова ; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2014. – 120 c.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2630
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kl.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.