Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2689
Название: Енциклопедія для фахівців соціальної сфери. - 2012.
Дата публикации: 13-янв-2016
Краткий осмотр (реферат): Енциклопедія містить вісім розділів, в яких систематизовано найбільш поширені поняття, терміни й категорії соціальної роботи та социальної педагогіки, що відображають теоретико-методологічні основи, зміст і напрями соціальної / соціально-педагогічної роботи, її правові, психологічні, соціокультурні, політичні основи, технології та інновації, а також соціальні інститути та інституції. Зміст термінів, що викладено, розкривається на основі новітніх досягнень соціальної педагогіки, психології, соціології, філософії тощо. У виданні знайшли відображення цілій ряд понять, які ще не висвітлені в виданнях подібного характеру, зокрема «альтернативний догляд», «патронаж соціальний», «сімейні групові наради», «технологія соціальна», «франчайзинг» тощо. Прямая целевая аудитория — фахівці із соціальної роботи. Видання стане певним пізнавальним ресурсом у професійному самовдосконаленні практиків соціальної сфери, воно буде у нагоді й тим, хто опановує професії соціального педагога та соціального працівника.
Описание: Енциклопедія для фахівців соціальної сфери / за  заг. ред. проф. І. Д. Звєрєвої. — Київ, Сiмферополь: Унiверсум, 2012. — 536 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2689
Располагается в коллекциях:Справочные издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
S1.pdf2,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.