Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2783
Название: Теорія і практика мовленнєвої комунікації. - 2011.
Авторы: Кизилова, В. В.
Ключевые слова: учебное пособие
Дата публикации: 8-сен-2013
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник розроблений відповідно до програми курсу «Теорія і практика мовленнєвої комунікації», що викладається студентам спеціальності «Початкова освіта». У ньому реалізований комп- лексний підхід до навчання мовленнєвому спілкуванню, згідно з яким навчання мовленнєвої комунікації повинно мати таку мету: оволодіння нормами літературної мови; уміння будувати мовлення із астосуванням різноманітних засобів залежно від умов спілкування; удосконалення навичок усіх видів овленнєвої діяльності; знання психологічних механізмів взаємодії людей. Посібник побудований згідно з сучасними вимогами кредитно-модульної системи. Він складається з двох модулів (розділів), що в свою чергу містять теоретичний матеріал, вправи та методичні рекомендації до практичних занять, завдання до самостійної роботи. Призначений для студентів педагогічних спеціальностей.
Описание: Кизилова В. В. Теорія і практика мовленнєвої комунікації : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Кизилова ; Держ. закл. „Луган. нац. у-т імені Тараса Шевченка. — Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. — 184 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2783
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kizilova_u.pdf461,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.