Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/516
Название: Соціально-педагогічна та соціальна робота з різними категоріями клієнтів : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. - 2010.
Авторы: Краснова, Н.П.
Харченко, Л.П.
Пігіда, В.М.
Юрків, Я.І.
Дата публикации: 2-апр-2014
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному посібнику розглядається соціально-педагогічна й соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих ситуаціях. Проаналізовані соціальні проблеми ВІЛ-позитивних людей та їхніх сімей. Представлені напрямки соціально-педагогічної та соціальної роботи у соціумі. Призначений для соціальних педагогів, соціальних працівників, практичних психологів у соціально-педагогічній діяльності, а також пропонується для навчальних закладів різних рівнів акредитації з метою професійної підготовки майбутніх фахівців.
Описание: Соціально-педагогічна та соціальна робота з різними категоріями клієнтів : навч.-метод. посібник / Н. П. Краснова, Л. П. Харченко, В. М. Пігіда, Я. І. Юрків; М-во освіти і науки України [та ін.]. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2010. – 408 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/516
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5Np5.pdf2,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.