Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/530
Название: Основи пенітенціарної педагогіки : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. - 2012.
Авторы: Харченко, С.Я.
Караман, О.Л.
Краснова, Н.П.
Третяк, О.С.
Дата публикации: 2-апр-2014
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному посібнику з позицій сучасного погляду на гуманізацію та педагогізацію процесу виконання покарань в контексті реформування пенітенціарної системи України представлено теоретико-методологічні основи пенітенціарної педагогіки,історію розвитку соціально-педагогічної допомоги засудженим у вітчизняній та зарубіжних пенітенціарних системах, особливості та напрями виховної роботи в колоніях,організацію взаємодії персоналу та засуджених на основі педагогіки співробітництва,зміст методичної роботи персоналу органів і установ виконання покарань.Пропонований посібник являє собою поєднання теорії і методики пенітенціарної педагогіки й орієнтований передусім на підготовку фахівців до соціально-виховної та психологічної роботи в органах і установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України. Його матеріали також можуть широко використовуватися вихователями, психологами, соціальними педагогами, учителями загальноосвітніх шкіл, співробітниками професійно-технічних навчальних центрів та іншими суб’єктами пенітенціарного процесу.
Описание: Основи пенітенціарної педагогіки : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. Я. Харченко, О. Л. Караман, Н. П. Краснова, О. С. Третяк; М-во освіти і науки, молоді та спорту України [та ін.]. – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2012. – 345 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/530
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15Np8.pdf2,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.