Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.lgpu.org//handle/123456789/2491
Название: Основи охорони праці : навчальний посібник для студ. усіх спец., напрямків підготовки та форм навчання. - 2013.
Авторы: Орешкін М. В.
Курило М. С.
Калайдо О. В.
Дата публикации: 20-ноя-2015
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник складається з нормативної частини (Закон України «Про охорону праці») та двох навчальних модулів, які містять основні теоретичні відомості з найбільш важливих розділів дисципліни та рекомендації до 8 лабораторних і 8 практичних занять за даними розділами. Посібник призначений для студентів 4 курсів ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» денної та заочної форм навчання незалежно від їх професійного спрямування, також він буде корисним при виконанні відповідних розділів дипломних та магістерських робіт.
Описание: Орешкін, М. В. Основи охорони праці : навч. посіб. для студ. усіх напрямків підготовки та форм навчання / М. В. Орешкін ; М. С. Курило, О. В. Калайдо; М-во освіти і науки України, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". – Луганськ : Вид-во ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2013. – 167 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ltsu.org//handle/123456789/2491
Располагается в коллекциях:Учебно-методические издания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Np2.pdf2,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.